Få vakre armbånd laget for musikkarrangementer

Skal du arrangere en festival, konsert eller en tredje type musikkarrangement der det brukes armbånd som inngangsbillett?

denne siden kan du finne mange forskjellige varianter etter dine behov.

Når du arrangerer et musikkarrangement, er armbånd en god løsning som inngangsbevis. De fleste har vært på konserter, festivaler eller lignende hvor armbånd er et krav. De finnes i mange forskjellige varianter, avhengig av dine behov.

Stoffarmbånd med logotrykk

Fine stoffarmbånd gir ditt arrangement en fin inngangsbillett. For den miljøbevisste kan vi tilby en variant laget av resirkulert plast. De er trykt i full farge, så du kan få et veldig fint og fargerikt motiv på armbåndet ditt. Du kan få det vakre trykket på begge sider eller velge bare foran. Velger du å trykke på den ene siden, blir baksiden hvit. Har du tid før armbåndet ditt må brukes, kan du få armbåndet ditt billigere.

Når armbåndet festes til armen er det flere alternativer. En bambuslås er et godt valg for deg som ønsker et naturlig utseende. Det er to forskjellige bredder å velge mellom. Hver av dem gir forskjellige uttrykk til armbåndet ditt. Du kan også få de med en låsemekanisme i plast. Denne låsen har mothaker som hindrer låsen i å falle av når den først settes på. Dette sikrer også at armbåndet ikke faller av. Det er mange vakre farger å velge mellom, så de kan tilpasses ditt design.

Stoffarmbånd uten trykk

Det er også mulig å bestille stoffarmbånd uten trykk. De kan raskt dele opp gjestene dine og gi en oversikt. De finnes i vakre farger og har rask levering. En god og enkel løsning – spesielt hvis du har kort tidsfrist.

Tyvek papirarmbånd

En rask og effektiv løsning er tyvek papirarmbånd. De kan lages med eller uten trykk. De er vannavstøtende og tilgjengelig i en rekke vakre farger. Det er en enkel måte å dele inn i ulike lag. De er produsert med sikkerhetslim i den ene enden, da det er ikke nødvendig å tenke på en låsemekanisme. Limet er med på å sikre at inngangen ikke blir jukset.

Armbånd laget av silikon

De fine armbåndene i silikon har et standardmål på 11 mm i bredden, men kan tilpasses etter dine ønsker. Du har to valg når det gjelder presset på dem; Motivet kan enten trykkes på eller graveres med fyllfarge. Trykk er en bra løsning for mer detaljerte motiver. Graveringen er mer tydelig hvis du bare har en enkelt farge som skal på armbåndene.